7/28/2012

Min treningsmotivasjon.

Jeg er av typen som sliter med å trene regelmessig. Selv nå når det kun er få uker til jeg skal i militæret, har jeg vanskelig for å motivere meg selv. Jeg tenker som så at jeg må passe på å skrive opp hva som motiverer meg nå mens jeg enda er motivert av dagens økt. Her kommer en liste med 10 ting som motiverer meg.

1. Å vite at jeg har klart det før. Hvis jeg har klart det før, skal jeg vel for pokker klare det igjen!
2. Å vite at jeg faktisk ikke er SÅ dårlig trent i forhold til det som er ansett for å være o.k. Ligger akkuratt på snittet på cooper, i alle fall.
3. Svette bilder av folk som har trent. (takk supermarie!)
4. Søsteren min. Hun er fantastisk flink til å motivere. Kan ha noe med at hun er i knallform selv å gjøre..
5. Militæret. Det er fa*n ikke noe poeng i å gi seg nå. Jeg SKAL klare å løpe 3000 m på under 18 min. Basta!
6. Følelsen som kommer etter en svett økt. Ubeskrivelig deilig. Nesten ren lykke, hadde det ikke vært for svetten som renner ned i øya.. eheh.
7. At det er så ufattelig deilig å komme inn etter en økt, tøye litt og hoppe rett i dusjen. Føler meg så frisk etterpå.
8. Oppmuntringer fra andre når jeg har vært flink. I dag har supermarie, mamma, pappa, jørgen og en fremmed mann gitt meg lyst til å trene mer i framtiden.
9. Musikk. Når jeg først finner musikk som er fin å trene til, merker jeg nesten ikke at jeg er sliten. Superdigg!
10. Jeg merker at former blir bedre for hver gang og at jeg orker mer. for 2 uker siden, klarte jeg kun 1 1/2  pushups, i går klarte jeg 6!! :) (i dag derimot klarte jeg kun 4.. men fortsatt forbedring!!)
Bildet er tatt ved et uhell,  men er i alle fall slik været var da jeg løp i sted. 

Hva motiverer deg til å trene? Har du musikktips til treningsøkta? Helst ikke av typen partymusikk. Da blir jeg sliten i hodet. 


Fred på jord, folkens. 

2 kommentarer:

 1. Alt motiverer meg til å trene, men utfordringen er å faktisk komme meg ut døra.
  Når det kommer til militæret og trening tok jeg det svært rolig da jeg skulle inn. Jeg er ikke godt trent på noen som helst måte, men overlevde militæret bedre enn mange sammen med meg. Da jeg rykket inn klarte jeg syv armhevinger og da jeg dimmet tok jeg 20. Jeg lot bare befalet ta seg av treningen min.
  Hvor skal du i landet? Selv var jeg ved GSV, og der ble det svært tunge dager for utholdenheten, med tanke på lange marsjer med sekk og våpen. Styrke er ikke så viktig.
  Jeg tror du blir å kose deg i Norges største barnehage uansett hvilken form du er i.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, høres kjent ut! I går brukte jeg 4 timer på å overbevise meg selv om å komme meg ut. Hvordan du klarte å ta det rolig med trening før militæret forstår ikke jeg.. jeg er så stressa at det er'ke måte på, haha!

   Jeg skal i sambandsbataljonen i Bardufoss.

   Godt å høre at det ikke bare er jeg som er litt på den svake siden når det kommer til pushups! Jeg prøver å løpe ca. annenhver dag nå, så utholdenheten blir bedre og bedre. I dag er styrkeøkt, tenkte å kjøre litt øvelser for rygg i tillegg til alle de standardøvelsene, tenker det kanskje er lurt med tanke på sekkebæring osv.

   Takk for kommentar :)

   Slett